ÚJ PANELPROGRAM PROJEKT: Nemcsak felújítják, de bővítik is a lakásokat. Minta lehet Érden is?
2018. július 18. írta: BoldogÉ

ÚJ PANELPROGRAM PROJEKT: Nemcsak felújítják, de bővítik is a lakásokat. Minta lehet Érden is?

panel-erd-googlemaps.jpg

Új módon indulhat újra a panelházak felújítási programja. Egy kísérleti projektben nem csupán rendbe teszik, hanem bővítik is a lakásokat.

Kísérleti jelleggel indul, de országosan is mintaprojektté válhat a József Attila-lakótelepen az első négyemeletes lakóház könnyűszerkezetes elemekkel tervezett kibővítése - tudta meg a Világgazdaság Szűcs Balázstól, Ferencváros főépítészétől.

A Napfény utcában kiválasztott lakóház közössége támogatja egy ötödik emelet ráépítését, amiért cserébe liftet és a lakásokhoz egy újabb szobát vagy egy teraszt kapnak.

A mintaprogram tervezési költségeit, 30 millió forintot a helyi önkormányzat állja. A bővítés költségeiért cserébe a finanszírozó egy teljes emeletnyi lakás építési jogát kapja, amelynek értékesítéséből juthat majd hozzá befektetett pénzéhez. Hamarosan kiderül, hogy a ferencvárosi fejlesztés megfelelő referencia-e a magántőke és az önkormányzat együttműködésére - írta a napi.hu

címlap: googlemap

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6814120157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása