ÉRDLIGET NAGYOBB POSTÁT ÉRDEMEL! Örülnénk, ha minél hamarabb építenének
2018. augusztus 15. írta: BoldogÉ

ÉRDLIGET NAGYOBB POSTÁT ÉRDEMEL! Örülnénk, ha minél hamarabb építenének

posta-erdliget.jpg

Ezt a képet tegnap délelőtt az Érdliget kis postánál készítette az egyik kedves olvasónk.

“Hétfőn ugyan valamivel hosszabb volt a sor, és nem a nyitásra várnak a tikkasztó melegben az emberek. Ez mindennapos probléma” - írja.

Majd így folytatja: “ Az alkalmazottak a szabadságolásokra hivatkoznak, ami nem igaz, mert ez már évek óta így megy. Mintha Érdliget már régen kinőtte volna ezt az aprócska Postát.

Bizony, ha ez évek óta probléma, akkor már rég kinőtte, és az önkormányzatnak fel is kellett volna, hogy tűnjön a dolog. De hát annyi minden nem tűnik fel, miért pont erre figyelnének. Az is előfordulhat, hogy ez csak egyszerűen a polgárok alázatra való nevelése, hogy mindenki tudja a helyét a fideszes táplálékláncban. Nehogy már az egyszerű polgár csak úgy bemenjen a postára és ne várjon semmit.

Mi lenne abból? A végén még elszemtelenedtek, na azt nem lehet hagyni. Bizonyos kiváltságok csak bizonyos embereknek járnak. Akik szépen viselkednek, szépen beállnak a sorba, mármint az élet más területén. Na, nekik a postán nem kell sorban állniuk.

Ez az új társadalmi program, ami már régóta folyik, de ha hagyjuk most fog felerősödni igazán.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9014182977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása