MEGINT VIZSGÁZOTT A KONTÁR ÉRDI VÍZELVEZETÉS! Valaki ezért fizetett?
2018. augusztus 15. írta: BoldogÉ

MEGINT VIZSGÁZOTT A KONTÁR ÉRDI VÍZELVEZETÉS! Valaki ezért fizetett?

eso-erd_20180814_07.jpg

Tegnap ismételten meglátogatta az Eső úr Érdet.

Nyilván T .Mészáros András és csipet csapata biztosan megint azt mondja, hogy sohanem látott vihar tombol Érden. Láttunk róla felvételeket, micsoda porvihar volt, az egyik bulvár oldal azt írta itt volt a világvége.

Bács “Óvodaépítő” István pedig az oldalára is kitette, micsoda kárt okozott a vihar az egyik iskolánál.

Arról persze nem ejtett szót, hogy milyen intézkedéseket tesznek, hogy a felelőst megbüntessék egy ilyen esetben. Mi lett volna, ha mindez tanítási időben történik?

eso-erd_20180814_01.jpg

eso-erd_20180814_03.jpg

Mi egy katasztrófasújtotta övezetben készítettünk képeket, ahol elvileg dübörögnie kellett volna a jólsikerült csapadékvíz-elvezető rendszernek.

Hát, mit mondjunk, dübörgött, de olyan módon, amely rávilágított az egész kontár munka színvonalára.

eso-erd_20180814_05.jpg

eso-erd_20180814_06.jpg

A legdurvább helyzet a Riminyákin volt, ahol a vízelvezető-rendszerbe nemhogy belefolyt volna az esővíz, hanem folyt ki belőle, még a tisztítóakna fedelét is kivágta.

eso-erd_20180814_012.jpg

eso-erd_20180814_011.jpg

Csodáljuk az érdiek türelmét, hogy például azok, akiknek az ingatlanában kárt tett a víz, nem kérték még számon komolyan az “elvégzett” munka színvonalát a T. Mészáros-Bács-Simó trión.

Az ott élők elmondása szerint ilyen mértékű esővíz az utcán régebben nem volt.

Nem volt különb egyébként a Fürdő utca sem, ahol ráadásul olyan jól sikerült a vízelvezetés, hogy a kemping tulajdonosa helyében én már azt gondolnám, hogy szándékosan vezetik be a vizet a területére.

eso-erd_20180814_09.jpg

Azért a bátor polgárőrség autója is kint állt az esőben, talán maga Macsotay főpolgárő tesztelte az autót, hogy beázik-e, de lehet, hogy szimplán számlálta az esőcseppeket. Ki tudja? Az esővel ő sem tud mit kezdeni.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4514182223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

épeszű 2018.08.16. 12:42:07

Hmmmm, vajon miért ugrott be nekem a kínai illetve az észak-koreai módja az ilyen kontár munkák díjazásának? Túlzott hececáré nélkül, az ilyen "érdemes művészek" és nem kevésbé érdemdús megbízóik vagy egy stadionban lesznek nyilvános, letális kimenetelű művelet alanyai vagy Kim úrfi kötözteti őket egy légelhárító löveg csővének boldogabbik végére. Van, ahol a közpénz elherdálása - horribile dictu - "eltérítése”, még példás büntetést von maga után. Nem vitás, barbár szokás, de engem legalább annyira elborzaszt az, ahogy belefásultan nézzük a nyakló nélküli pazarlást és kontárkodást, közös adóforintjaink elherdálását. Mármint, mi még azt hisszük, hogy közös - ők már tudják, hogy rég "elvesztette közpénz jellegét". Csak ...
süti beállítások módosítása