A T. Mészáros-féle elvtársak a szokásos módon “ünnepelték” 1956-ot
2018. október 23. írta: Cseri Pali

A T. Mészáros-féle elvtársak a szokásos módon “ünnepelték” 1956-ot

1956_0.jpg

És igen, majdnem az történt, amire gondoltam, semmi meglepetés, semmi kreatív szöveg, csak a szokásos klisék, nagyjából ez volt az érzésem T.Mészáros András ünnepi beszéde alatt.

Végül egy kis meglepetés mégis ért, ugyanis leleplezte a pártját az érdi polgármester. “A KOMMUNISTÁK POLITIKAI ÖRÖKÖSEI MA IS KÖZÉLETÜNK RÉSZESEI”, zengte a dalt, üde mámoros ajakkal a vezető, valószínűleg ez a panel jött e-mailen Pestről, hogy ezt kell mondani. És igen, most az egyszer egyet kell értsek  T. Mészárossal, bizony itt vannak még a közéletünkben, de akik a leginkább ma a kommunisták örökösei, azok pont ők, az pont a kormánypárt. Csak nézzük végig, milyen országban élünk, milyen stratégiák között és belátjuk hamar. A kommunisták ifjú padavanjai pedig a már nem is olyan ifjú fideszesek, és maga Darth Vader nagyúr pedig a miniszterelnök, és ezen vezérfonal mentén az uralkodó lehetne Kádár például.

De szegény András bele is zavarodott a mondandójába: “Azok felé, akik azóta is minden adandó alkalommal árulják a nemzetet. Fegyverért, pénzért, hatalomért, Moszkvának, Brüsszelnek, Berlinnek, Párizsnak.”

De kérdem én, nem pont ők vannak Putyin fenekében rendesen? Nem ők árulják a nemzeti vagyont az oroszoknak?  

Elég öngól lett az egész beszéd, amelybe egy mingránsozást azért még be kellett erőszakolni.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8714318201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása