ÉRDEN IS VANNAK ILYEN “HORROR-AUTÓK?” A dermesztő rögvalóság, egyesek mivel furikáznak
2018. október 26. írta: Cseri Pali

ÉRDEN IS VANNAK ILYEN “HORROR-AUTÓK?” A dermesztő rögvalóság, egyesek mivel furikáznak

kszani1.jpgAki látni szeretné a magyar rögvalóságot, nézze meg alaposan a képeket. Ilyen autók közlekednek a hazai utakon.

A fotókat egy olvasó küldte a portál Facebook-oldalára, az ilyen képek rávilágítanak a hazai autóállomány elszomorító állapotára. Az ilyen fényképek segítenek értelmezni a száraz statisztikákat.ksazni2.jpgMár 11 éve emelkedik a hazai autópark átlagéletkora: a kutatási adatok alapján az autópark átlagos életkora 2018 első negyedévében 13,9 év, ami 0,7 évvel magasabb a két évvel ezelőtt mértnél. Átlagnak elég rossz a 14 év, ilyen korban a legtöbb autó már komoly javítási számlákkal terheli a tulajdonost, a merítés alján pedig az igazi, pár százezres lélekvesztők sorakoznak.ksazni3.jpgOlyanok, mint ez az alulról fotózott Suzuki, ami szerencsére már nincs forgalomban, de a látható tákolással még vígan eljárt. A szitává rohadt padlólemez gyakorlatilag használhatatlanná tette az autót, a futómű bekötési pontjai eltűntek, a lengőkarok csak lengtek a levegőben. Erre a problémára jelentett “megoldást” a horrortákolás legmagasabb szintjét képviselő, vaslemezből hajlított bölcső, amivel úgy-ahogy helyére tudták igazítani a futóművet.

ksazni4.jpg

Rémisztő látvány, de még ijesztőbb, hogy ez csupán a jéghegy csúcsa.

(vezess)

 

Fotó: Facebook

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3714323481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása