ÉRDI DACIA-TULAJDONOSOK, FIGYELEM: Rosszul működő légzsákok miatt hívtak vissza autókat
2019. január 25. írta: Cseri Pali

ÉRDI DACIA-TULAJDONOSOK, FIGYELEM: Rosszul működő légzsákok miatt hívtak vissza autókat

dacia_blikk.jpg

Egyes Dacia modellekben - egy beszállítói hibából eredően - a vezetőoldali frontlégzsák bizonyos körülmények között nem működik tökéletesen.Ugyan a hibás működés esélye kevesebb, mint 1 ezrelék, a Renault Csoport az utasok biztonsága érdekében megelőző jelleggel visszahívja az érintett autókat és minden járművön ingyenesen elvégzi a javítást.

Magyarországon ez olyan 793 forgalomba helyezett Sandero II, Logan II, Lodgy és Dokker modellt érint, amelyeket 2018. április és augusztus között gyártottak. A járművek tulajdonosait több csatornán keresi meg a vállalat: egyrészt postai úton a vásárláskor megadott címen, másrészt a Dacia magyarországi közösségi felületein és a sajtón, illetve a márkakereskedői hálózaton keresztül.

A Dacia tulajdonosok a Renault Hungária 06 80 101 211-es ingyenesen hívható ügyfélkapcsolati telefonszámán, azugyfel.kapcsolat@renault.hu e-mail címen, valamint a www.dacia.hu oldalon elérhető chat felületen is érdeklődhetnek, hogy az alvázszám alapján a gépjárművük érintett-e az ügyben. A javítással összefüggő kommunikációs és szervizfeladatokat a vállalat kiemelten kezeli, az ehhez szükséges alkatrészek Magyarországon rendelkezésre állnak.

A tulajdonosoknak a bejelentkezést követően a legközelebbi szervizbe kell elvinniük járművüket, a javítás a fedélzeti vezérlő számítógép beállításával együtt körülbelül 50 percet vesz igénybe.

(blikk)

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1614588578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása