ÉRD JÓL VIZSGÁZOTT: Razziáztak a zsaruk, de nem volt komolyabb eset
2019. január 30. írta: Cseri Pali

ÉRD JÓL VIZSGÁZOTT: Razziáztak a zsaruk, de nem volt komolyabb eset

erd-008.jpg

A jogsértő cselekmények megelőzése, visszaszorítása és felderítése érdekében tartottak fokozott ellenőrzést az érdi rendőrök 2019. január 28-án az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Az alapvetően a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését célzó akció során a rendőrök Érden, Százhalombattán, Diósdon, Törökbálinton, Tárnokon, Sóskúton, valamint Pusztazámoron ellenőrizték a közúti járműforgalmat, továbbá fokozott járőrszolgálatot láttak el bel- és külterületen egyaránt.

Az akció ideje alatt bűncselekményről nem érkezett bejelentés az Érdi Rendőrkapitányságra, rendőri intézkedésre jellemzően közlekedési szabálysértések miatt volt szükség néhány esetben.

Az érdi rendőrök a jövőben is terveznek hasonló, bűn- és balesetmegelőzési célú ellenőrzéseket illetékességi területükön.

Fotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1714597848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása