NAGY ERŐKKEL KERESIK A 17 ÉVES LÁNYT AZ ÉRDI RENDŐRÖK: Ha látta, jelezze nekik
2019. február 05. írta: Cseri Pali

NAGY ERŐKKEL KERESIK A 17 ÉVES LÁNYT AZ ÉRDI RENDŐRÖK: Ha látta, jelezze nekik

eluntlany.jpg

Az érdi rend­őrök most az ál­lam­pol­gá­rok se­gít­sé­gét kérik, hogy mi­ha­ma­rabb meg­ta­lál­ják a 17 éves lányt!Az Érdi Rendőrkapitányság eljárást folytat Árvai Dorottya Réka 17 éves törökbálinti lány eltűnése miatt. A jelenlegi adatok szerint a fiatalkorú még február 1-jén törökbálinti otthonából ismeretlen helyre ment és azóta nem adott magáról életjelet.

Árvai Dorottya Réka 164 cm magas, vékony testalkatú, haja hosszú, egyenes szálú, sötétbarna színű.

Eltűnésekor kabáthoz hasonlító, fekete műszőr bundát, világoskék kapucnis pulóvert, fekete melegítőnadrágot és fekete bokacsizmát viselt. Egy fekete-szürkés hátizsákot is magával vitt.    

Az érdi rendőrőrök kérik, hogy aki a keresett lányt felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik,  jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(ripost)

 

A fotó police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1814609092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása