KÖRFORGALMAT VAGY LÁMPÁT ÉRDRE A SZENT ISTVÁN HÍDHOZ! Hány baleset kell még hozzá?
2019. március 10. írta: BoldogÉ

KÖRFORGALMAT VAGY LÁMPÁT ÉRDRE A SZENT ISTVÁN HÍDHOZ! Hány baleset kell még hozzá?

baleset-erd0308-04.JPG

Fél éve, hogy a Szent István hidat átadták.

Nem kell szakembernek lenni ahhoz, hogy amikor egy ilyen beruházást megterveznek - egy közlekedési műtárgyról lévén szó - megvizsgálják a környezetének használati szokásait is és meg teszik a szükséges intézkedéseket. Nem utólag és főleg nem hónapokkal utána, de úgy látszik ez itt nem szokásos.

Tartottak ugyan egy lakosság nyugtató fórumot, ahol a helyben lakókat még szavazásra is biztaták (persze hogy nem a használókat, mert ahhoz kicsit több gógyi kellene), mindez azonban csupán szépség tapasz.

baleset-erd0308-03.JPG

baleset-erd0308-02.JPG

Néhány képet kaptunk egy éppen péntek délután történt balesetről a Szent István-Kossuth Lajos kereszteződésében. Itt, ahol gyakorlatilag a hídról jönnek le a járművek, rengeteg baleset történik.

baleset-erd0308-01.JPG

Most a híd átadása után, a célját betöltve sokkal forgalmasabb hely lett, ahol a Kossuth Lajoson érkezőknek van elsőbbsége. Jelenlegi formájában a kereszteződés maga már nem képes normális módon kezelni a forgalmat, réges-régen vagy körforgalommal vagy lámpával kellene kezelni.

Nagyon helyesen a híd elősegíti az alagút forgalmának csökkentését, de ez azzal jár, hogy mintegs ki kell lopózni a kereszteződésből és rengeteg irányba kell figyelni, ami meghezeíti a közlekedést.

Tényleg, ezzel fél évvel később kell foglalkozni érdemben?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5214680794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása