GYORSABB VONATOK NEM BIZTOS, DE ÚJ MÁV LOGÓ JÖHET ÉRDEN IS! Teccene?
2019. május 06. írta: Cseri Pali

GYORSABB VONATOK NEM BIZTOS, DE ÚJ MÁV LOGÓ JÖHET ÉRDEN IS! Teccene?

mavketfarku001.jpg

Új logót kaphat a MÁV, legalábbis a Magyar Kétfarkú Kutya Párt információi szerint. A hírt eddig titokban tartották,  de a kutyák megszerezték az információt.

Az új logó valószínűleg megosztja majd az utasokat. Egyesek azt mondják majd, mennyire kifejező, mások inkább a túlzásra szavaznak majd. Mindenesetre az új logó önkritikus jellege miatt sokaknak szimpatikusabb lehet a vasúttársaság mint eddig volt. Vagy nem, de az biztos.

Az MKKP oldalán mindenesetre ott van a totális igazság:

„A logó Európai uniós pénzek felhasználásával, 175 millió forintból készült el 3 év alatt.

Az új logótól az utasok nagyobb megértését várják.

A logót a tervek szerint csak fokozatosan vezetik be. 2020-tól a 20 km/órás átlagsebességű szerelvényeken láthatjuk, de a tervek szerint 2035-től a 20 km/h és 30 km/h közti sebességgel haladó járatokon is találkozhatunk majd vele.”

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7514810048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása