APÁD, ANYÁD, AVAGY BUNYÓ AZ ÉRDI RENDŐRSÉGNÉL! Tegnap este minden előkerült
2019. június 05. írta: BoldogÉ

APÁD, ANYÁD, AVAGY BUNYÓ AZ ÉRDI RENDŐRSÉGNÉL! Tegnap este minden előkerült

erdi-rendorkapitsag-police-hu.JPG

Sodrófával, botokkal estek egymásnak két társaság tagjai kedden este, az érdi rendőrök percek alatt megfékezték a verekedőket, majd több embert őrizetbe vettek.

Úgy tűnik vannak a vitarendezésnek évszázados hagyományai, csak az eszközök fejlődnek, ebből kaptak a szemtanúk ízelítőt Érden. A nyomozás adatai szerint két társaság tagjai tegnap délután 18 óra körül egy érdi ingatlannál összeszólalkoztak, amelynek során kezükben botokkal, vascsövekkel, késekkel fenyegették egymást, azonban tettlegességre itt nem került sor.

Ezt követően az ellenérdekű felek az Érdi Rendőrkapitányságra mentek feljelentést tenni, majd 20 óra körül a kapitányság épülete előtt megint összegyűltek a két társaság férfi és nő tagjai, ott folytatták, ahol előtte abbahagyták, de most már sodrófával, botokkal és puszta kézzel bántalmazták egymást.

Az érdi rendőröknek nem kellett messzire menniük és a verekedőket percek alatt megfékezték, a közrendet helyreállították.

A történtekkel összefüggésben a rendőrök a helyszínen több személyt elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, akik közül egy 30 éves törökbálinti férfit, egy 25 és egy 45 éves érdi férfit, valamint egy 45 éves érdi nőt gyanúsítottként történt kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.    

(police).

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1214879766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása