ÜZENT AZ ESZKÖZKEZELŐ AZ ÉRDIEKNEK IS! Sok bajbajutott devizahiteles visszakaphatja az otthonát
2019. június 05. írta: Cseri Pali

ÜZENT AZ ESZKÖZKEZELŐ AZ ÉRDIEKNEK IS! Sok bajbajutott devizahiteles visszakaphatja az otthonát

eszkozkezi.jpg

Több mint 27 ezer bajba jutott devizahiteles család kapja vissza az otthonát a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) felajánlásának köszönhetően.

Az eszközkezelő az elmúlt hónapokban több mint 32 ezer volt tulajdonost hívott fel, annak érdekében, hogy újra tulajdonosaivá váljanak korábbi ingatlanuknak.

A megkeresettek közül tízből kilenc úgy nyilatkozott, hogy visszavásárolja ingatlanát. Egyösszegű kifizetés esetén a vételár azonos azzal az összeggel, amit az eszközkezelő fizetett az ingatlanért 5-8 évvel ezelőtt - mondta az államtitkár és hozzáfűzte, hogy a vételár a lakóhely besorolásától függően akár további 35 százalékkal is csökkenhet.

Részletvásárlás esetén a havi törlesztő 11 ezer forint körül alakul majd, amelyhez 360 hónapos futamidőt állapít meg a törvény, tehát gyakorlatilag 30 év alatt kell az ingatlant kifizetni.

(mti)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8314879934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása