MÁTÓL ÉRDRE IS BEKÖSZÖNTÖTT A KÁNIKULA! Napokig tombol a hőség
2019. június 09. írta: BoldogÉ

MÁTÓL ÉRDRE IS BEKÖSZÖNTÖTT A KÁNIKULA! Napokig tombol a hőség

hoseg.jpg

A meteorológusoknak az elkövetkező napokban könnyű lesz előrejelzést készíteni, hiszen mindennap szinte ugyanaz fog történni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint, ma a sok napsütést csak helyenként zavarhatják gomolyfelhők, amelyekből elvétve fordulhat elő lokálisan egy-egy futó zápor, esetleg zivatar. Az északi, északkeleti szelet délelőtt északkeleten élénk, a Zemplén környékén erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul. Késő estére 19 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Késő estétől holnap reggelig derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű. A keleties szél gyenge vagy mérsékelt marad. A késő esti 19, 24 fokról hajnalra 13 és 19 fokra hűl le a levegő.

Holnaptól gyakorlatilag szombatig napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék igazából nem valószínű.

Időnként a szél iránya lehet változó, olykor erős széllökések is előfordulhatnak, de ez a kánikulán nem változtat lényegesen. A legmagasabb nappali hőmérsékletek 28 és 34 fok között alakulnak végig a héten.

Kedden kisebb nyári záporok előfordulhatnak, a zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul hétközben, a hétvégére 1-2 fokkal még emelkedni is fog.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr814885530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása