ÉRDEN HATVANEZRET KERESNÉL HÁTSÓ FÉNYESÍTÉSSEL? Pályázz holnapig, lehetsz kvázi pártaktivista!
2019. július 06. írta: BoldogÉ

ÉRDEN HATVANEZRET KERESNÉL HÁTSÓ FÉNYESÍTÉSSEL? Pályázz holnapig, lehetsz kvázi pártaktivista!

propagandista-troll-24-hu.jpg

Egészen véletlenül pont itt az önkormányzati választás előtt közvetlenül írtak ki egy “alig” átlátszó pályázatot. 

A kiíró Szövetség az Új Nemzedékért Alapítványt Ágh Péter, a Fidelitas elnöke hozta létre 2012-ben, a kuratórium első elnöke Cser-Palkovics András, Székesfehérvár jelenlegi fideszes polgámestere volt, a szervezet a Lendvay utcai Fidesz-székházba van jelenleg is bejegyezve. 

Ők jelentették meg tegnap azt a felhívást, mely szerint a Fúzió Ösztöndíj Program célja, hogy a felsőoktatásban résztvevő, polgári értékeket valló fiataloknak lehetőséget adjon saját véleményük, gondolataik kifejtésére az offline és az online térben egyaránt. Olyan fiatalok pályázatát várják, akiket foglalkoztatnak a társadalmat érintő legfontosabb közéleti kérdések, problémák és azok lehetséges megoldásai.

Ezért az ösztöndíjért, ami havi nettó 60 ezer forint, nem kell mást tenniük a diákoknak, mint a program időtartama alatt publikációkat, véleménycikkeket írni és megjelentetni, illetve hallgatótársaik körében közösségszervezést végezni és rendezvényeket szervezni (ez már majdnem olyan, mint a pártaktivista munka).

Az önkéntes alkalmi propagandistáknak új szervezeti hálót is alapítanak Fúzió Hallgatói Közösségek néven.

Az augusztus elsején induló és december végéig tartó program résztvevői tehát teljesen véletlenül éppen az őszi önkormányzati választás előtti hónapokban kezdenek pénzt kapni annak fejében, hogy kormánypárti véleményekkel írják tele az internetet és az offline sajtót.

A jelentkezés határideje most vasárnap. Az összetett pályázás során (előnyt jelent például egy civil vagy közéleti szervezet vezetőjétől érkező ajánlás - a CÖF-nél tuti ki vannak már készítve a binkó ajánlások) egyrészt önéletrajzot kell írni, másrészt egy oldalon kell a három megjelölt téma közül egyet bőven kifejteni, amelyek az alábbiak:

  • Az egyén szabadsága vagy a közösség érdeke fontosabb? 
  • Helyettesíthető-e az atomenergia más energiaforrásokkal? 
  • Hogyan látod az Európai Unió jövőjét az elkövetkezendő tíz évben?

IFJÚ PROPAGANDISTÁK HARCRA FEL!
Egyetemista éveinkből sokan emlékszünk arra, hogy bizony szép számmal voltak olyanok, akik egy fillérnyi előnyért is hajlandóak voltak éltetni a szocializmust. Hát újra eljött az ő idejük.

kép: 24.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4414929272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása