EZZEL SEGÍTHETNÉNK AZ ÉRDI SZEMÉTHELYZETEN! Pofonegyszerű és sokan használhatják
2019. július 26. írta: BoldogÉ

EZZEL SEGÍTHETNÉNK AZ ÉRDI SZEMÉTHELYZETEN! Pofonegyszerű és sokan használhatják

automata-visszavaltomuanyag-fb-romapolagmestere.jpg

Rómában érdekes és kézenfekvő megoldást tesztelnek, már szelektíven gyűjtött műanyagpalackkal is lehet fizetni a metrójegyért.

Most mutatták be ez olasz főváros metróállomásainál azt az új műanyaghulladék-gyűjtőrendszert, amely a műanyagpalackokért cserében metrójegy vásárlását teszi lehetővé, írja az MTI.

A tömegközlekedéssel utazók hónapokon át három tesztgépet próbálhatnak ki: ezek egy bedobott műanyagpalackért öt centet fizetnek, amelyet egy applikáción keresztül az illető telefonjára utalnak. A pénz az utasok számlájáról már könnyedén felhasználható jegyvásárlásra.

kép: Faceboook

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10014981634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása