KÉPEK A TEGNAPI HALÁLOS BALESETRŐL! Az autó az álló buszba rohant, sofőrje nem élte túl
2019. július 26. írta: BoldogÉ

KÉPEK A TEGNAPI HALÁLOS BALESETRŐL! Az autó az álló buszba rohant, sofőrje nem élte túl

baleset-m1-halalos-0725-02.jpg

Egy busz és egy autó ütközött össze az M1-es autópályán Biatorbágy térségében, sajnálatos módon egy ember meghalt. 

A buszt üzemeltető Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) tájékoztatása szerint a járművön utazók közül egy ember könnyebben megsérült.

baleset-m1-halalos-0725-01.jpg

baleset-m1-halalos-0725-04.jpg

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt az M1-es autópálya 15-ös kilométerszelvényénél a fővárosból kifelé vezető oldalon. Az ütközés következtében a személygépkocsi kigyulladt.

Pruzsina Alice, a KNYKK szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a busz Budapest és Kisbér között közlekedett, majd  műszaki hiba miatt a külső forgalmi sávban megállt. Az elakadásjelző bekapcsolása után a vezető értesítette a társaság szakemberét, az utasok leszállítása közben azonban egy személyautó hátulról belehajtott a buszba. Egy utas könnyebben megsérült, a személyautó vezetője a helyszínen meghalt.

A szóvivő jelezte: a Credo gyártmányú 13 éves busz két napja esett át teljes műszaki átvizsgáláson, miután elvégezték rajta a klíma és az elektronikai rendszer karbantartását.

baleset-m1-halalos-0725-03.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3914980890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása