AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS PARKVÁROSI JELÖLTJE: Csépán István
2019. augusztus 02. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS PARKVÁROSI JELÖLTJE: Csépán István

csepani.jpg

Pár héttel ezelőtt megegyezett az ellenzék Érden is, hogy mindenhol közös polgármester-jelölt mögé állnak be, ennek a soha nem látott összefogásnak az eredménye, hogy a Parkvárosban Csépán István száll be a versenybe.

Csépán István 1969-ben született Érden, két gyermek édesapja.

Tanulmányait 2000-ben fejezte be a Budapesti Gazdasági Főiskolán, ahol vendéglátó szakoktató végzettséget szerzett.

Jelenleg vállalkozóként dolgozik vagyonértékelőként, értékbecslőként, ingatlanközvetítőként.

Mint bemutatkozójában is írja: “Tapasztalataimat Érd Vagyongazdálkodási Bizottságában már két ciklusban is (2006-2010 és 2014-2019) próbáltam a város javára fordítani. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy 2006-tól a megválasztott képviselők egyike sem érezte magáénak Érd vagyongazdálkodását. Így nem volt igazi gazdája sem a városnak sem pedig Parkvárosnak. Azért indulok, mert ezen szeretnék változtatni, hiszen én is itt élek.”

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7414991572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása