TÉGED IS ÉRINTHET! Hatalmas változások októbertől a Media Markt-nál
2019. augusztus 18. írta: BoldogÉ

TÉGED IS ÉRINTHET! Hatalmas változások októbertől a Media Markt-nál

mediamarkt-pirosalapon.jpg

Átszervezik a Media Markt áruházak irányítását. Na és akkkor mi van, ez a cég belügye, mondhatná a kedves olvasó.

Októbertől a most működő szám szerint 24 darab cég beolvad a Media Markt Saturn Holdingba. Ennek, mint az Azenpenzem blog írja, kőkemény gyakorlati következményei is lesznek, amelyek a vásárlókat érintik.

A lap felidéz egy esetet, amelyet egy olvasó küldött, hogy megrendelte az árut, és áruházi átvételt kér, aztán amikor gond volt, a  Media Markt online webshopja közölte, semmi köze az egészhez. Jelenleg mind a webshop, mind az összes áruház, külön gazdasági egységként működik és produkálnak ilyen szituációkat.

Októbertől azonban változik ez a helyzet. Mint a Blokkk.com megírta: még 2019 májusában született meg a döntés, hogy átszervezik a Media Markt 32 áruházának és webshopjának irányítását, a beolvadás hivatalos dátuma szeptember 30.

Ennek a változásnak, a vevők szempontjából mindenképpen haszna lesz, ugyanis nem kell külön gazdasági egységekkel „birkózniuk”, ha valami nem stimmel a netes rendelésnél, vagy például számlakiállítási problémái akadnak valakinek. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8515014788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása