BEENGEDTÉK ÉRD POLGÁRMESTERÉT A PARLAMENTBE! Nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot
2019. szeptember 26. írta: BoldogÉ

BEENGEDTÉK ÉRD POLGÁRMESTERÉT A PARLAMENTBE! Nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot

tmeszaros-aradszki-simo-parlamentben-tmafb.jpg

Az a helyzet, hogy T. Mészáros Andrást beengedték a parlamentbe, ez nagyon nagy hír. 

Legalábbis most így kampányfokozatra ő maga tette fel a közösség oldalra. Na és? Mi ebben a hír, kérdezheti bárki, és jogosan. Tényleg, mi?

“… Érd jelenéről és jövőjéről, az útépítésekről, a vízelvezetés kiépítéséről és a Késő Géza Közmű- és Közlekedésbiztonsági Programról tárgyaltunk képviselő- és képviselőjelölt társaimmal Aradszki András országgyűlési képviselő meghívására az Országházban. Konstruktív és hatékony megbeszélést folytattunk az egyetlen olyan programról Érden, amely tartalmazza a város útfejlesztési koncepcióját, s emellett számos más terület fejlesztéseit is.” -írja a polgármester a Facebookon.

Mi nagyon örülünk, hogy így együtt elmentek ezek a derék érdiek Aradszki nagyságos úrhoz, és beszélgettek. Hajrá! Tegyék meg máskor is. 

De most komolyan, abból kell hírt csinálni, hogy T. Mészáros beszélt Aradszkival? Miért, a parlamenten kívül már szóba sem állnak egymással? Vagy ez egy próba volt, hogy az érdi polgármester nem jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot?

Vagy Bandi bá nem járt még eddig a Parlamentben, mert nem engedték oda?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1215173540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása