HOLNAPTÓL ÉRDEN IS VÉGE AZ INGYENES JOGSEGÉLYNEK! Ígéret szerint hamarosan újra indulnak
2019. szeptember 29. írta: BoldogÉ

HOLNAPTÓL ÉRDEN IS VÉGE AZ INGYENES JOGSEGÉLYNEK! Ígéret szerint hamarosan újra indulnak

jogpont.jpg

Hétfőn zárulnak a regionális Jogpont projektek, amely ezen a linken érhető el Érden és környékén. Ingyenes munka-, cég- és adójogi segítségnyújtást biztosítottak regionális Jogpontok.

A Jogpontok 39 hónapja működtek uniós támogatásból, júniussal bezárólag több mint 230 ezer megkeresésre válaszoltak. A Jogpontokat országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek hozták létre. A projekt ingyenes jogsegély-szolgáltatásra, valamint Munkaügyi Tanácsadó és Vitarendező Szolgálatra (MTVSZ) épült, és a személyes félfogadáson túl telefonon és interneten keresztül is segítséget nyújtott.

A szolgáltatás a projektzárással nem ér véget, hiszen frissítést követően, új támogatással és szélesebb összefogással ismét elérhető lesz. Az MTVSZ szolgáltatásai új konstrukcióban már most újra igénybe vehetőek - írták.

(via MTI)

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7915181634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása