MINDENNAP LÁTHATJA ÉRDEN KORDA GYURIT! Alispán utcai aluljáróig menjen el
2019. október 18. írta: BoldogÉ

MINDENNAP LÁTHATJA ÉRDEN KORDA GYURIT! Alispán utcai aluljáróig menjen el

kordagyorgy-graffiti-borsonline-hu.jpg

 

A legendás énekes arcképe fogadja az érdi Alispán utcai aluljáróban járókat.

Korda Györgyöt ábrázoló graffiti került ki az aluljáró falára, akinek arca a magyar zenei élet több ikonikus alakjáéval együtt került fel Érden egy úgynevezett közösségi falra - számolt be a Borsonline.

A Borsnak annyit mondott a megkérdezett zenei ikon, hogy ebből neki az jön le, hogy nyilván szeretik őt, és ha ezzel a hétköznapokba egy kis mosolyt tud csempészni, akkor már megérte. 

Remélhetőleg az új városvezetés alatt is folytatódik ez a hagyomány, hogy a korábban lesújtó látványt nyújtó felületeket hasonló kreatív módon felújítják.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7515231186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása