KOMOLY FIGYELMEZTETÉST KÜLDÖTT AZ OTP ÉRDRE IS: Minden ügyfél érintett
2019. november 01. írta: Smitt Róbert Író

KOMOLY FIGYELMEZTETÉST KÜLDÖTT AZ OTP ÉRDRE IS: Minden ügyfél érintett

adathalasz_2.jpg

Az OTP Bank ügyfelei között ismét egy új típusú adathalász levél terjed. A pénzintézet felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ilyen típusú levelet nem küld, erre egyébként az e-mail címéből, a szövegezéséből és a levél formátumából is következtetni lehet.

Az OTP kéri azokat az ügyfeleket, akik ilyen e-mailt kaptak, hogy megnyitás nélkül töröljék a levelet, mert az a melléklet káros kódokat tartalmaz.

Ha már valaki megnyitotta, azt javasolják, mindképpen forduljon IT szakemberhez.

A levél a következő:

csalo_level.jpg

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1715277332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása