ÉVÉRTÉKELÉS ÉRDI FIDESZ MÓDRA: Vereségről hallgatunk, de várjuk a csatornapénz vizsgálatot
2019. december 21. írta: BoldogÉ

ÉVÉRTÉKELÉS ÉRDI FIDESZ MÓDRA: Vereségről hallgatunk, de várjuk a csatornapénz vizsgálatot

simo.jpg

Évet zárt a Fidesz-KDNP-Összefogás frakció péntek délután, amelyen Simó Károly helyi szóvivő mondott néhány magvas gondolatot.

Talán mindennél beszédesebb, hogy 2 hónappal a csúfos kudarccal végződött önkormányzati választás után, nincsenek egyelőre következményei ennek. Mintha minden a legnagyobb rendben lenne az érdi Fidesz házatáján. Persze az is lehetséges, hogy szimplán nem tudnának a meglévő garnitúra helyett másokat kiállítani, annyira szegényes a káderrepertoárjuk. Nem tudjuk máshogy értelmezni, hogy Simó Károly erre semmilyen módon nem tért ki.

Foglalkozott az előző nap lezajlott képviselő-testületi üléssel, minek kapcsán nehezményezte, hogy a városvezetés választási ígéretei nem úgy valósulnak meg, mint azt megígérték. Arra gondolt, ők másként értelmezik Csőzik polgármesteréknek, az idősek építményadó eltörlésre vonatkozó ígéretét, amelyet ezen az ülésen beváltottak.

Simó Károly érdekesnek találta, hogy az új többség az új ellenzéket, azaz a Fidesz-KDNP-Összefogás frakciót támadja, a valóságos munka helyett, mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy bizonyára furcsa lehet helyi narancsos csávóként az ellenzéki létet megélni, több, mint egy évtized után.

Ugyan, ebben a formában nem hangzott el, de nagyon várja a Csőzikék által beígért csatornapénz vizsgálatot, hiszen azt mondta, eltelt több hónap, neki kellene fogni érdemben dolgozni a nyertes csapatnak.

Reméli egyébként, hogy a szerinte, jól előkészített programokat elindítják a mostani városvezetés tagjai, és legalább megemlítik ezzel kapcsolatosan őket is, amikor elkészülnek vele.

Nyilván minden kezdet nehéz, de bizonyára Károly és kisebb létszámú csapat gyorsan hozzá fog szokni az ellenzéki léthez, netalán még érdemben el is kezdenek politizálni.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1015361560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása