TÁVOZIK ÉRD JEGYZŐJE! Új vezető érkezik a közel kétszáz fős apparátus élére
2020. február 11. írta: BoldogÉ

TÁVOZIK ÉRD JEGYZŐJE! Új vezető érkezik a közel kétszáz fős apparátus élére

mecserine-erdtv.jpg

A hírek szerint közös megegyezéssel távozik hivatalából Érd jelenlegi jegyzője, Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébetet. 

A döntés nem feltétlenül meglepő, hiszen Mecsériné köztudottan jó viszonyt ápolt, a korábbi polgármesterrel, T. Mészáros Andrással. Mivel a jegyző a polgármesteri hivatal vezetője, ami ezért természetesen bizalmi pozíció, így amennyiben változás történik egy város vezetésében, a régi jegyző felállítása bevett gyakorlat. 

Az alábbi linken elérhető az a pályázat, amit kiírtak a város jegyzői állásának betöltésére. A kiírás szerint a vezetői megbízás határozatlan időre szól, az új jegyző a közel 200 érdi hivatali dolgozó munkáját felügyeli majd. A pályázatot február 28-áig nyújthatják be az érdeklődők személyesen a polgármesteri hivatalba eljuttatva, amit március 5-ei határidővel bírálnak majd el az illetékesek.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt a polgármester, dr. Csőzik László nyújt és ő fogja a jelölteket is személyesen meghallgatni.

fotó: ErdTV

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5515469336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása