ÉRDI TITOK: Mit rejthet T. Mészáros és Bács erszénye?
2020. február 14. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDI TITOK: Mit rejthet T. Mészáros és Bács erszénye?

 buksza.jpg

Nemrég közzétették elektronikusan a képviselők egy részének vagyonnyilatkozatát Érden, amire eddig még nem volt példa.

Hiánypótló dolog ez a város történetében, hiszen az érdieknek joguk van megtudni, milyen vagyoni helyzetben vannak azok a képviselők, akik a város működéséről, a költségvetésről és a helyi adókról döntenek. 

Azóta a többséget alkotó politikusok vagyonnyilatkozatai szépen felkerültek, viszont, és most kapaszkodjanak meg: egyetlen érdi fideszes képviselő nem küldte el a vagyonnyilatkozatát. T. Mészárosék nagyon titkolóznak, csak nem értjük, miért? Nem sikerült még összeszámolni az ingatlanokat, a kocsikat, netán jachtokat, amik a nevükön vannak, vagy mi történt? Vagy még mindig várják a fentről a parancsot, hogy oké, fiúk, lányok, most már küldjétek el ti is. Netán azon gondolkodnak, hogyan kommunikálják majd az érdiek felé a vagyonosodást? Ettől nem kellene félniük, hiszen, nem tévedünk nagyot, hat azt mondjuk, azt mindenki pontosan tudja Érden. Esetleg egyszerű szabotázsról van szó, úgy döntöttek, mégsem akarnak transzparens önkormányzatot, és azért sem teszik elérhetővé a város honlapon a vagyonnyilatkozatokat? 

T. Mészárosékon kívül már mindenki vagyonnyilatkozata ott virít a honlapon. Most már tényleg az utolsó órákban vagyunk, hogy megússzák a szégyent.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1615474908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása