SASVÁROSI RENDELŐK: T. Mészárosék megint hazudtak az érdieknek
2020. február 26. írta: Smitt Róbert Író

SASVÁROSI RENDELŐK: T. Mészárosék megint hazudtak az érdieknek

sasvarosi_rendelo.jpg

Érdekes dolgok derültek ki a sasvárosi egészségház beruházása kapcsán, amely azért, pestiesen szólva, megérne egy misét. Az új egészségházat régóta várják már az érdiek, főleg, akik a Bölömbika utcai orvosi rendelő körzetéhez tartoznak.

Az a helyzet, hogy már régen üzembe  kellett volna helyezni az egész komplexumot, de mint azt már megszoktuk, nem így történt. A beruházás eredeti kivitelezési határideje 2019.03.26-án lejárt, utána többször módosították, végül a végső határidő tekintetében az előző városvezetés a kivitelezővel 2019.12.31.-ában állapodott meg. Éljen, éljen, csakhogy T. Mészárosékat egyáltalán nem zavarta az a picinyke tény anno, hogy hivatalosan még nem lehet átadni az intézményt, októberben simán átadták Aradszki Andrással együtt, annak ellenére, hogy nem volt meg a használatbavételi engedély, ami bizony elengedhetetlen. Ez a szóban forgó engedély, ami február 22-étől szól, ugyanis tegnap érkezett meg az érdi polgármesteri hivatalba. És ez még nem minden, mert nemrég T. Mészárosék mellüket verve reklamáltak, hogy miért áll még mindig üresen a 4 hónapja átadott rendelő. Hát, itt van a válasz, kérem alássan, mert nem volt meg a használatbavételi. Ami pozitívum az ügyben, hogy csak ennyi idő kellett a jogszerű átadáshoz, pluszpont a bürokráciának.

Tehát az előző polgármester és az önkormányzati képviselő jogszerűtlenül adta át az intézményt. Az már csak hab a tortán, hogy a kivitelező  részéről eljáró személy több alkalommal Antunovics Ferenc, Antunovits fideszes képviselő fia volt. Így már érthető az egész ügyemenet és a többszöri átadási időpont módosítás is. Vajon Antunovitsék fizetek kötbért a csúszások miatt, és ha igen, mennyit?

 

Fotó: érdi önkormányzat

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8715493112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása