ÉRD NAGYOT LÉP KORONAVÍRUS-ÜGYBEN: Pandémiás terv készül
2020. február 28. írta: Smitt Róbert Író

ÉRD NAGYOT LÉP KORONAVÍRUS-ÜGYBEN: Pandémiás terv készül

koronavirus_200228.jpg

Napokon belül elfogadhatja  a városvezetés az úgynevezett pandémiás tervet Érden, amely a koronavírus járvány kezelésére szolgál.

Úgy tudjuk, a pandémiás terv már készül (a pandémia több országra, vagy egész kontinensre kiterjedő járványt jelent).

 Az összeállított javaslatcsomagot a városvezetés véleményezi illetve fogadhatja el hamarosan. Az érdi önkormányzat a helyi védelmi bizottságon keresztül kapcsolatban áll a kormányhivatallal, valamint a katasztrófavédelemmel és az ÁNTSZ-szel is, figyelemmel kísérik a vírussal kapcsolatos hivatalos közleményeket, és a közigazgatási hivataloktól érkező intstrukiókat is végrehajtják. Vészhelyzetet, mivel nem helyi szintű problémáról (árvíz, belvíz) van szó,amennyiben szükség van rá,  csak az arra jogosult hatóság rendelhet el.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1415496038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása