ARADSZKIÉK ALJASUL HASZNÁLJÁK A KORONAVÍRUST: Szóvivőjük riogatja az érdieket is
2020. március 05. írta: Smitt Róbert Író

ARADSZKIÉK ALJASUL HASZNÁLJÁK A KORONAVÍRUST: Szóvivőjük riogatja az érdieket is

hollik.jpg

Elképesztően gonosz ez a kormány, mindent megtesz a gyűlöletkeltés érdekében, persze úgy, hogy a haza megmentőjének látszódjon közben. Most éppen Hollik Istvánnak adták ki az ukázt, hogy riogassa már meg a népet koronavírus-ügyben, mert Orbánéknak nagyon fontos hatalomtechnológiailag, hogy a magyarok továbbra se érezzék magukat biztonságban, és féljenek, lehetőleg nagyon. Ki is állt ez a jó képességű ember, és egy videóban elmondta, hogy a mostani migránshullám nemcsak a terrorizmus veszélyével fenyeget, mert sok migráns Iránból, a koronavírus gócpontjából érkezik a magyar határhoz. 

Édes istenem, hallod, miket mond hívő fiad? Lassan elérkezünk oda, hogy a vírust a migránsok terjesztik, sőt minden menekült koronavírus is egyben, és Soros György kísérletezte ki őket egy titkos laboratóriumban, most meg a világra szabadítja őket.

Persze a kormány megvéd minket, nemet mond a bevándorlásra, és így tovább. Már csak az a kérdés, hogy a kínai és olasz emberekkel is riogatni fognak?

Azért az az aljasságnak a legmagasabb fokozata, mikor egy egész világra kiterjedő járványt politikai haszonszerzésre használnak fel.

Már várjuk, hogy Érden mikor áll ki például Simó Károly, hogy megismételje Hollik szavait.

Azt érdemes elmondani, hogy azért is rossz, ha most farkast kiáltanak, mert egy igazi veszély esetén már a kutya sem fog hinni nekik.

 

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3815504606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása