GYILKOSSÁGIG FAJULT A VITA ÉRDEN A BOKOR UTCÁBAN! Ő a tegnapi emberölés gyanúsítottja
2020. március 08. írta: BoldogÉ

GYILKOSSÁGIG FAJULT A VITA ÉRDEN A BOKOR UTCÁBAN! Ő a tegnapi emberölés gyanúsítottja

gyilkossag-erd030703.jpg

A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették az érdi gyilkossággal gyanúsítható egyik román férfit.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, tegnap éjfél után egy Érd, Bokor utcában lévő házban gyenge életjelekkel találtak a kiérkező rendőrök egy 49 éves román állampolgárságú férfit. Sem ők, sem az időközben kiérkező mentők nem tudtak már segíteni rajta. A helyszíni szemle során megállapításra került, hogy a férfit meggyilkolták. 

A nyomozást elkezdő Pest megyei rendőrök két, szintén román állampolgárságú férfit előállítottak és kihallgattak. A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetése egyikük, az 50 éves B. Béla terhére róható. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a tettes és áldozata összeveszett, a vitát az emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatott B. Béla késszúrásokkal zárta le.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya kezdeményezi az őrizetbe vett gyanúsított letartóztatását.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10015510224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása