KORONAVÍRUS TESZTEN EGY ÉRDI SPORTOLÓ! Tárnokon a teszt negatív lett
2020. március 14. írta: BoldogÉ

KORONAVÍRUS TESZTEN EGY ÉRDI SPORTOLÓ! Tárnokon a teszt negatív lett

mentoauto_1.jpg

Egy Érden élő, budapesti egyesületnél sportoló versenyzőnél elvégezték a koronavírus-tesztet, mivel egy külföldi versenyen megfertőződhetett, ahol két belgánál találták meg a vírust – értesült az ÉrdMost. 

A sportoló egyébként Érden magántanulója, a magyar diák szüleit és a hazai sportági szövetséget értesítették a belga versenyzők diagnózisáról, így a múlt hét végén hazatért magyar versenyző március 13-án bement a Szent László Kórházba az első koronavírus-teszt elvégzésére. Ennek eredményéről egyelőre nincsenek információk.

Az igazgatótól a lap megtudta, hogy a diák nem volt iskolában a héten.

Tegnap, mint írtunk róla, háziorvosánál jelentkezett influenzaszerű tünetekkel egy fő a Tárnoki Egészségházban. A járványveszélyre tekintettel a páciens esetében úgy látta a kezelőorvos, hogy felmerülhet a koronavírus-fertőzöttség gyanúja.

Értesítette a szakembereket, akik a pácienst a Szent László Kórház Infektológiai osztályára szállították, ahol a koronavírus tesztje negatív értéket mutatott.

Fontos, hogy továbbra is őrizzük meg nyugalmunkat, ne keltsünk pánikot, figyeljünk a higiéniára, így a járvány kezelhető!

(via tarnok online / erdmost.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8515520556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása