MÁTÓL VÁSÁRLÁSI KORLÁTOZÁSOK A TESCO RENDELÉSEKBEN! Termék limitek és hiányzó termékek
2020. március 14. írta: BoldogÉ

MÁTÓL VÁSÁRLÁSI KORLÁTOZÁSOK A TESCO RENDELÉSEKBEN! Termék limitek és hiányzó termékek

tesco.jpg

Ma hajnali tájékoztatójában a Tesco korlátozásokat jelentett be a koronavírusra hivatkozva.

Szeretnének hozzájárulni, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését, ezért bizonytalan időre az alábbi intézkedéseket léptetik életbe:

  • lesznek termékek, amelyek nem lesznek elérhetőek, ezek az egyébként is alacsony számban forgó termékek, illetve a többi esetén, szeretnék hogy mindenkinek jusson, ezért az alapvető termékeknél 12 darabban maximalizálják a fejenként megvásárolható mennyiséget
  • előre elnézést kérnek, hogy lesznek hiányzó termékek
  • várhatóan megnövekszik az online vásárlók száma, ezért a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így javasolják az előre foglalást. Akár három héttel előre lefoglalhatja az idősávot, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosíthatja kosarának tartalmát
  • kizárólag online fizetés, vásárlóink és kiszállító munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése. Ne aggódjon, rendszerünk csak a kiszállítás után terheli a bankkártyáját a vásárlás összegével, hogy minden jellegű félreértést elkerüljünk.

 

Az „önkéntes izolációt választó” ügyfeleit arra kéri a cég, hogy ezt tüntessék fel a rendelésükben.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8515520648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása