UNOKÁZÓS CSALÓKRA FIGYELMEZTETNEK AZ ÉRDI ZSARUK! A héten akcióztak emiatt
2020. május 17. írta: BoldogÉ

UNOKÁZÓS CSALÓKRA FIGYELMEZTETNEK AZ ÉRDI ZSARUK! A héten akcióztak emiatt

unokazoscsalokellen-erd.jpg

Napokon keresztül rótták Érd, Törökbálint és Százhalombatta utcáit, és a forgalmas piacok parkolóit a rendőrök és a polgárőrök, hogy a lehető legtöbb emberhez eljussanak és felhívják a figyelmet az unokázós legendával elkövetett csalásokra. 

Minden korosztályt igyekeztek megszólítani, idős és fiatal egyaránt érdeklődéssel fogadta a bűnmegelőzési tanácsokat. A hétfőtől szombatig tartó akció résztvevői több száz szórólapot kiosztottak, vagy a parkolókban álló autók szélvédőjére tűztek annak érdekében, hogy felhívásuk nagyobb figyelmet kapjon. Plakátok kerültek a forgalmas és a családi házas övezetek útszakaszaira, de az orvosi rendelőkben, temetőknél is ott hagyták bűnmegelőzési nyomukat a körzeti megbízottak, bűnügyes és egyenruhás rendőrök.

A hadjárat legfontosabb üzenete a "Bontsa a vonalat" terjesztése volt, a kampányt több mint egy éve  hívta életre Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. Legfontosabb célkitűzése, hogy a leginkább veszélyeztetett idős korosztály minél több tagjával megismertessék és felismertessék az unokázós csalási módszert. Legyenek egészségesen bizalmatlanok és ne dőljenek be unokájuk, gyermekük közlekedési balesetére hivatkozva pénzért könyörgő ismeretleneknek.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7815703908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása