BRUTÁLIS BUDAÖRSI VESZÉLYESHULLADÉK-FELHALMOZÓ! 2 méter magasságban állt a hulladék a telken
2020. május 22. írta: Smitt Róbert Író

BRUTÁLIS BUDAÖRSI VESZÉLYESHULLADÉK-FELHALMOZÓ! 2 méter magasságban állt a hulladék a telken

roncstelep_200522.jpg

Hetven négyzetméteren kétméteres magasságban állt a veszélyes hulladék egy budaörsi férfi telkén.

T. István olyan mennyiségben halmozott fel veszélyes hulladékot, amit átlagos, hétköznapi életvitel mellett lehetetlen, ezzel megszegte a hulladékgazdálkodás rendjét.

A területen megtalált anyagok ilyen viszonyok között és ekkora mennyiségben veszélyesek az emberi életre, testi épségre, ártalmasak az egészségre.A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a 60 éves férfi ellen veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Fotó: police

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9115712572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása