ÚJABB KEDDI MEGLEPETÉS ÉRDEN: a Magyar Földrajzi Múzeum is kinyit
2020. június 20. írta: Smitt Róbert Író

ÚJABB KEDDI MEGLEPETÉS ÉRDEN: a Magyar Földrajzi Múzeum is kinyit

foldrajzimuzeum_200119.jpg

Június 23-ától maszkban és egymástól megfelelő távolságot tartva újra végig lehet barangolni a múzeum tárlatain. Látogatási idősáv nincs, azaz nagyszülők az unokákkal együtt is jöhetnek, viszont csoportokat csak előzetes bejelentkezéssel tudnak fogadni, mondta el lapunknak Fekete-Mácsai Anetta.

Az egyéni látogatókat természetesen előzetes bejelentkezés nélkül is tudják fogadni. A csoportok (maximum 25 ember) az info@foldrajzimuzeum.hu címen tudnak előzetesen bejelentkezni. A múzeumban egyszerre 50 fő tartózkodhat. 

Tárlatvezetéseket, múzeumi órákat egyelőre nem tarthatnak. Hogy ezek mikor indulnak újra, azt a múzeum Facebook-oldalán fogják hírül adni. A Múzeumbarát Kör és az Érdi Csillagászati Klub elmaradt előadásait szeptembertől fogják bepótolni, mint ahogy a Föld napjára megszervezett programokat is akkor tervezik megvalósítani - természetesen más néven.

"Alapvetően arra készülünk, hogy szeptembertől programokkal is tudjuk várni a látogatókat, nemcsak állandó és időszakos kiállításokkal', tette hozzá a múzeum intézményvezető-helyettese.

(forrás: érdmost)

 

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7215904548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása