VISSZAHÍVTA A LIDL EGYIK ÉLELMISZERÉT! Érzékenyek egyáltalán ne fogyasszák ezt a rétest
2020. június 28. írta: BoldogÉ

VISSZAHÍVTA A LIDL EGYIK ÉLELMISZERÉT! Érzékenyek egyáltalán ne fogyasszák ezt a rétest

lidl.jpg

A laktózérzékeny fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja egyik termékét.

A kérdéses termék, a cég által forgalmazott, Laktózmentes túrós rétes, amely 690g-os kiszerelésben, 6 db-os termékként került forgalomba és amelynek csomagolásán minőségmegőrzési időként 08.11.2020. szerepel. 

turos-retes_laktozmentes.jpg

A visszahívás oka, hogy a gyártó vizsgálatai alapján a fenti termék maradvány-laktózmennyiséget tartalmazhat. A termék fogyasztása a laktózérzékeny fogyasztók körében tüneteket válthat ki. A termék laktózérzékenységben nem szenvedő fogyasztók számára korlátlanul fogyasztható.

Kérik laktózérzékeny Vásárlóikat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletükbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. 

A termékvisszahívás kizárólag a fenti terméküket érinti, más tételekre, illetve a Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Lidl Magyarország Bt. a gyártó nevében elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1015972336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása