ELINDULHAT AZ ÉRDI ASZFALTOZÁSI PROGRAM! Csőzikék 20-25 utcát tehetnek rendbe
2020. június 30. írta: Smitt Róbert Író

ELINDULHAT AZ ÉRDI ASZFALTOZÁSI PROGRAM! Csőzikék 20-25 utcát tehetnek rendbe

folyondar_utca_aszfaltozas5.jpeg

Az érdi rendkívüli közgyűlésen többek között kiderült az is, hogy nyáron el tudja indítani a város a régen várt aszfaltozás programot, ami első körben 20-25 utcát érinthet.

„Meg tudtuk teremteni annak az anyagi fedezetét, hogy elinduljon végre az aszfaltozási program Érden – hangsúlyozta Csőzik László polgármester. A költségvetés módosításával sikerült kialakítani azt az anyagi hátteret, melynek köszönhetően már a nyár folyamán megkezdődhet 20-25 utca rendbetétele. A szakemberek, most készítik elő a képviselőkkel az utcákat tartalmazó javaslatcsokrot.

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6015974490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása