SOKAN, JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT AZ ÉRDI JELEN/LÉT-EN! Nehezen viselik ezt a fideszesek 
2020. július 04. írta: BoldogÉ

SOKAN, JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT AZ ÉRDI JELEN/LÉT-EN! Nehezen viselik ezt a fideszesek 

jelenlet-fesztival-cimlap.jpg

Visszaszorultak az érdi fideszesek az érdioldal nevű blogra és néhány közösségi oldalra. Ott próbálják meg formálni, befolyásolni az érdi közvéleményt.

Mottójuk:a környék Mindentudója!

A jelenleg Érden zajló Jelen/lét rendezvényről, ami a Főtéren, egészen pontosan a Múzeum sétányon zajlik - meglehetősen nagy érdeklődés mellett - a következőt sikerült írniuk:

“Az adventi jégpálya után megint sikerült egy rakás közpénzt kiszórni az ablakon valamire, ami a szervezőkön kívül szinte senkit nem érdekel. Az embereknek ugyanis nem cirkusz kell, hanem produktum.”

jelennemlet-fberdioldal.jpg

Ehhez mellékeltek egy fotót, amin gyakorlatilag nincs semmi és senki. A kép valamikor egy Budai úti lakás erkélyéről készülhetett kora este. Egyetlen egy pici probléma van vele, hogy a Városházát ábrázolja, pont a másik irányt, mint ahol a rendezvény van. (Egy Facebook oldalról mellékeltünk a rendezvényen készült fotót.)

Már ők is azt gondolják, hogy azok olvassák az oldalt, akiknek nincs ki mind a négy kereke? Vagy ez egy felmérés a helyi ellenzék kérésére, hogy meddig lehet színvonalban lemenni?

Vagy ők sem tudják, hogy hol van a Múzeum sétány?

Ez azért ciki, mert rögtön lebuktak, ugyanis a helyszínről az egyik képviselő az alábbi képet posztolta:

jelenlet-fblengyelpeter.jpg

No comment!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1215981272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása