“LAZA” ÉRDI SOFŐRT FOGTAK! Néhány ital után vezetett, emiatt egyébként is körözték
2020. július 27. írta: BoldogÉ

“LAZA” ÉRDI SOFŐRT FOGTAK! Néhány ital után vezetett, emiatt egyébként is körözték

ittas-vezetes-totalcar-hu.jpg

Eltiltás hatálya alatt, néhány ital legurítása után ült volán mögé a gyanú szerint az az férfi, akit az érdi egyenruhások intettek le.

Gépkocsizó járőrök állítottak meg egy autót szombaton késő délután Érden. A sofőr adatainak ellenőrzésekor kiderült két körözés is érvényben van ellene. Az egyik kisebb súlyú, egy korábban közlekedési szabálysértés elkövetése miatt kiszabott 10 ezer forint miatt. A bíróság a határidőre be nem fizetett bírságot két nap elzárásra változtatta, egyben előírta, hogy a férfi 2019 szeptemberében jelentkezzen annak letöltésére. 

Egy másik ügyben is körözték, az Érdi Járásbíróság is ittas járművezetés miatt. Sőt, a vezetéstől 2020. január 20-tól a bírósági eljárás befejezéséig eltiltották.

A rendőrök a mostani alkalommal is kiegészítették az igazoltatást alkoholszondával, amely most is pozitív eredményt hozott.

Az 50 éves helyi férfi a korábban kiszabott bírságot helyben megfizette, a rendőrök ezután mintavételre előállították, a további eljárást járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le.

fotó: illusztráció / Totalcar

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7116079734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása