MÁTÓL IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ AZ ÉRDIEKNEK, A SIRIUS ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN
2020. július 27. írta: BoldogÉ

MÁTÓL IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ AZ ÉRDIEKNEK, A SIRIUS ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

ivartalanitas-varkapu-info.jpg

Az Érdi Civil Licit jótékonysági oldal segítségével összegyűlt támogatásból folytathatja a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány ivartalanítási akcióját.

Ma Magyarországon több millió és egyre több kóbor állat él utcán éhezve, szenved biztos halálára várva sintértelepeken, többségük emberi felelőtlenség áldozatai. Minden megszülető kisállattal nő a túlszaporodás miatti halálesetek száma! Nem beszélve az ivarzással járó veszélyekről, betegségekről, balesetekről!

Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás! - írja közösségi oldalán az Alapítvány.

A Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállalják.

Az akció 2020.07.27-tõl 2020.10.31-ig tart.

A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak az Alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni, csak érdi állattartók jelentkezhetnek.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7516080114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása