KORONAVÍRUS TANÁCSOK ÉRDIEKNEK IS ! Ne smároljatok és szeretkezzetek maszkban
2020. szeptember 05. írta: Smitt Róbert Író

KORONAVÍRUS TANÁCSOK ÉRDIEKNEK IS ! Ne smároljatok és szeretkezzetek maszkban

koronavirus-csok-1024x576.jpg

Vajon Müller Cecília mit mondana?

Ne smároljanak, és vegyék fontolóra, hogy maszkban szeretkezzenek, javasolta Kanada tisztifőorvosa, Dr. Theresa Tram azoknak, akik járvány idején létesítenének szexuális viszonyt új, vagy alkalmi partnerükkel. Mint mondta, annak ugyan kevés az esélye, hogy a koronavírus vaginaváladékkal vagy spermával terjedjen, csókolózással viszont nagyon is terjedhet-írja a 444.hu.

Ráadásul a SARS-CoV-2 jelen ismereteink mellett nem csupán cseppfertőzéssel (csókolózás), hanem aeroszolokkal, tehát egymásra lihegve is terjed, ezért is javasolja a maszkviselést is szex során.

Tam továbbá azt is javasolta, hogy szexuális kapcsolat előtt figyeljük meg partnerünket, hogy nem mutatja-e fertőzés tüneteit. Kockázatmetnes megoldásnak meg az önkielégítést ajánlotta. 

 A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8716191482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása