ÓCSÓ’ FIDESZ ZÖLDSÉGEK: Keresse T. Mészárosknál, biztosan Érden is kapható
2020. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

ÓCSÓ’ FIDESZ ZÖLDSÉGEK: Keresse T. Mészárosknál, biztosan Érden is kapható

arak_fidesz.jpg

A Fidesz soha nem ment a szomszédba egy kis gátlástalanságért, erre itt az új tiszavárosi példa is.

Kedvezményes őszi „éléskamra-akciót” tart a Tiszaújváros Fidesz Csoport – derült ki a szervezet kedd esti Facebook-bejegyzéséből. A kiposztolt plakát szerint a burgonya kilója 100 forint lesz, a vöröshagymáé 133 forint, de lehet többféle babot is kapni. Ráadásul a negyedkilós fűszerpaprikát 500 forintért kínálják.

Nagyon úgy néz ki, hogy nem véletlen ez a kedvezményes osztogatás, ugyanis vasárnap időközi országgyűlési választás lesz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os, a megye délkeleti részét lefedő, tiszaújvárosi székhelyű választókerületben, miután Koncz Ferenc fideszes képviselő elhunyt egy balesetben.

Azért ehhez elég vastag bőr kell bizonyos fideszes arcokon, bár tagadják a véletlen egybeesést, de az annyira átlátszó, hogy még a hülye is levágja, mire megy ki a játék. Mint ahogy az egyik kommentelő ironikusan hozzáteszi, el kell menni vásárolni, aztán majd leadni a szavazatot az ellenzékre. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem csak a Fidesz, de más pártok is élnek az ilyen is hasonló gusztustalan fogásokkal.

arak_fidesz2.jpg

Ezen ízléstelen példán elindulva majd nemsokára Aradszki András és T. Mészáros András kis kosárkával járja majd Érdet olcsó élelmiszereket kínálva? Annyira kifogytak már az ötletekből, hogy nem lennénk meglepve.

Gond lehet a párt háza táján, mert annak idején ingyen osztogatták a krumplit a választások előtt. Csak nem elfogyott a lóvé?

Valószínűleg, hozzánk is elér majd ennek a “jótékonysági” hullámnak az ereje, ezért arra buzdítjuk a tatabányaiakat, hogy nyugodtan keressék T. Mészáros Andrásékat, és adják le rendelésüket, biztosan szívesen segítenek majd az urak.

Fotó: Facebook/ Fidesz Tiszaújváros

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1116222496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása