Kelenföld és Érd felső között több, mint 1 évig nem fognak közlekedni a vonatok.
2017. augusztus 31. írta: BoldogÉ

Kelenföld és Érd felső között több, mint 1 évig nem fognak közlekedni a vonatok.

erdallomasmunkalatai-erdenutazol-blog-hu.JPG

Tizenhárom hónapos vágányzár kezdődik a pusztaszabolcsi vonalon hamarosan.

Pályakorszerűsítés miatt Kelenföld és Érd-elágazás között mindkét vágányon vágányzár lesz 2018. február 26-tól 2019. március 31-ig.

A MÁV Zrt. arról adott ki tájékoztatást, hogy a 40. számú vasúti fővonalon az elkövetkező 2 évben jelentős vasúti pályahálózat kapacitás korlátozás várható.

Az érintett vonalon a Kelenföld - Érd vonalszakasz 2018. február 26-tól 2019. március 31-ig tartó időszakban átépítésre kerül, ami egyidejűleg érinti Kelenföld - Háros, Háros - Nagytétény-Diósd állomások között, valamint  Nagytétény-Diósd  állomás és Érd-elágazás között a jobb és bal vágányt.

A nyíltvonali vágányok átépítésével egyidejűleg az érintett vonalszakasz közbenső állomásainak a vágányai is átépítésre kerülnek, ezért a jelzett időszakban teljes vágányzár lép életbe. A vágányzár miatt a Kelenföld - Érd vonalszakaszon közlekedő személyszállító vonatok pótlása autóbusszal fog történni, a tehervonatok pedig kerülő úton közlekednek.

(mosz)

címlapfotó: Érdenutazol

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2912792096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása