CSALÓK JÖNNEK AZ ÉRDI VIZESEK NEVÉBEN: figyelmeztetést adott ki a cég!
2020. október 06. írta: BoldogÉ

CSALÓK JÖNNEK AZ ÉRDI VIZESEK NEVÉBEN: figyelmeztetést adott ki a cég!

csalok-kozmu-keptelenseg-hu.jpg

Hívatlanul jönnek – Hivatalosan lépnek fel – Készpénzt akarnak kicsalni - tette közzé Facebook oldalán az Érd és Térsége Víziközmű Kft

Érden sajnos ismét próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. A szolgáltató munkatársának adják ki magukat és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra (hálózat mosatás, karbantartás, stb.) hivatkoznak.

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy szakemberei nem szednek készpénzt helyszínen és arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, melyet kérésre felmutatnak.

Kérjük kedves felhasználóinkat, hogyha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a víziközművek elérhetőségein.

További információ 0623/365-921 vagy 0623/500-000/210 melléken.

kép: illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6816229230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása