Leszakadt egy vasúti felsővezeték Érdnél, jelentős késések a közlekedésben
2017. május 25. írta: BoldogÉ

Leszakadt egy vasúti felsővezeték Érdnél, jelentős késések a közlekedésben

vasut-felsovezetek-hvg-hu.jpg

Ma hajnalban leszakadt a vasúti felsővezeték Érd elágazásnál. Emiatt Érd felső és Tárnok, Érd felső és Érd között nem közlekedhetnek a vonatok.

Az szakadás miatt a Budapest–Nagytétény-Diósd–Érd felső–Érd– Pusztaszabolcs, illetve a Budapest–Nagytétény-Diósd–Érd felső–Tárnok–Székesfehérvár elővárosi vonalon jelentős késések várhatók.

A MÁV-START szervezi az utasok eljutását, mert a megrongálódott vezeték helyreállítása több órát vesz igénybe.

Nagytétény-Diósd és Érd között az utasokat vonatpótló buszok szállítják az elővárosi személyvonatok helyett. A Budapest-Dombóvár-Pécs viszonylatban közlekedő IC vonatok kerülő útvonalon Székesfehérvár-Börgönd-Pusztaszabolcs érintésével közlekednek, menetidejük jóval hosszabb lesz a szokásosnál. A százhalombattai elővárosi vonatok javarésze ideiglenesen kimarad a menetrendből. A Budapest–Székesfehérvár közötti vonatok Érd alsó érintésével zökkenőmentesen közlekedhetnek.   

A vasúttársaság az utasok elnézését kéri és javasolja, hogy kövessék nyomon a vonatközlekedést a MÁV-csoport internetes honlapján. Az aktuális helyzetről tájékozódhatnak a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu) a Vonatinfón, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatnál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3712538771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása