KORONAVÍRUS: ÚJ HELYZET! Külföldre menne a síszezonban, felejtse el
2020. október 16. írta: Smitt Róbert Író

KORONAVÍRUS: ÚJ HELYZET! Külföldre menne a síszezonban, felejtse el

si.jpg

Éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattak a koronavírus-járvány kezelésének tapasztalatairól, erről számolt be a miniszterelnök Brüsszelben.

Nehéz időszak elébe nézünk, de a magyar egészségügy állja a sarat - írta péntek reggeli videója mellé Orbán Viktor. Az uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek csúcsértekezlete Brüsszelben zajlik.

A  magyar kormányfő kifejtette: egész Európában nehéz a helyzet, még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon. A magyar egészségügy nemzetközi összehasonlításban is állja a sarat. Bízunk az orvosainkban, az ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben és bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben is - hangsúlyozta.

"Miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, ezért nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk.

Közeledik a síszezon, de tegnap este részletesen megismerve az európai helyzetet, azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat" - üzente Orbán Viktor.

(mti)

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7516241488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása