FIGYELEM! Már csak holnapig szállítják el a biohulladékot Érden   
2017. május 30. írta: BoldogÉ

FIGYELEM! Már csak holnapig szállítják el a biohulladékot Érden  

biohulldekerden-retrofm-hu.jpg

Holnapi határidővel zárják Érden a biohulladék-gyűjtést. Az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit kft ebben az évben május 1 – május 31 között végzi el a tavaszi zöldhulladék gyűjtést. Amennyiben még nem jártak az Önök háztartásában, akkor a mai vagy holnapi napon szállítják el a felesleges hulladékot!

Amit még tudni kell:

A biohulladékot az ingatlantulajdonos 0.5 m3-t meg nem haladó mennyiségben, hulladékzsákban, vagy legfeljebb 1 méteres darabokra vágva és kötegelve helyezheti az ingatlana elé, az ütemterven feltüntetett időpontban.

A 0,5 m3-t meghaladó mennyiségű  biohulladékot az ÉTH Nonprofit kft. a zöldhulladék gyűjtése alatti időszakban térítésmentesen veszi  át a lakosoktól a Sas utcai  hulladékudvarban. A hulladék beszállításáról- a hulladékudvar üzemeltetési előírásainak betartása mellett- az ingatlantulajdonosnak kell gondoskodnia

A gyűjtés-szállítás ingyenes, azonban a zsákot az ingatlantulajdonosnak kell biztosítani.

Kérjük, hogy a zsákba csak zöldhulladékot helyezzenek el.

A zsákot ne kössék be, mert annak tartalmát szúrópróbaszerűen ellenőrzzük. Amennyiben idegen anyagot találnak a zsákokban úgy a teljes mennyiség elszállítását megtagadjuk.

A zöldhulladékot zsákosan szállítjuk el, a zsákokat nem adják vissza.

Gyűjtés előtt a kihelyezett hulladékról, és a gyűjtés után a „tiszta ” utcáról az ÉTH Nonprofit Kft dátumozott fényképfelvételt készít

Címlapfotó:retrofm.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9512550213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása