Tornacsarnokot kapott az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium
2017. május 30. írta: BoldogÉ

Tornacsarnokot kapott az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium

erdivorosmartyujtornacsarnok-pestpilis-hu.jpg

Az 1100 négyzetméteres csarnok egy év alatt készült el. Az iskolaudvaron őszre kosárlabdapálya is létesül. Nemrég átadták az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium új tornacsarnokát, ami a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Programban valósult meg nettó 260 millió forintból, a budapesti Primofor Kft. és Primogen FM Kft. kivitelezésében.

A tornacsarnok B típusú, azaz 25x30 méteres, 7 és fél méteres belmagassággal. Alapterülete 1100 négyzetméter, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre két osztály is részt tudjon venni a testnevelés órán. Többek között kosárlabdázni, röplabdázni és teremfocizni lehet benne, illetve közösségi rendezvények megtartására is alkalmas. Az épületben tanári szobák, öltözők, szertár, takarítóhelység, elsősegély szoba és mosdók találhatók.

forrás és címlapfotó: pestpilis.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7212550519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása