13 ÉVES KISLÁNY MEGRONTÓJA AZ ÉRDI RENDŐRÖKNÉL: kihasználta a kislány hiszékenységét
2020. október 16. írta: BoldogÉ

13 ÉVES KISLÁNY MEGRONTÓJA AZ ÉRDI RENDŐRÖKNÉL: kihasználta a kislány hiszékenységét

erdikapitanysag-police-hu.jpg

Az Érdi Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki korábbi  barátnője kiskorú unokahúgát csábította el.

A harmincas éveiben járó férfi 2018 évben ismerkedett meg és alakított ki baráti viszonyt az akkor még csak tizenegy éves sértettel, akinek unokanővérével volt akkoriban szerelmi kapcsolata.

A megalapozott gyanú szerint 2020-ra a férfi ugyan már szakított a barátnőjével, de a sértettel tovább tartotta a kapcsolatot csevegő applikáció segítségével. A beszélgetéseik során folyamatosan dicsérte az ekkor még mindig csak tizenhárom éves kislányt, aki annak hatására beleszeretett. Ezen kívül a férfi szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki.

2020 nyarára komolyabbá vált a viszonyuk. 2020. júliusa és szeptembere között pedig több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített a férfi a lánnyal. Viszonyuknak az vetett véget, hogy a sértett végül arról beszámolt a családjának.

A férfit szexuális visszaélés bűntettével gyanúsították meg és hallgatták ki a rendőrök. Az Érdi Járási Ügyészség az elfogott elkövető letartóztatását a bűnismétlés továbbá a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1916242266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása