Meghekkelik a budapesti kihívást az érdi bringások
2017. június 03. írta: Cseri Pál

Meghekkelik a budapesti kihívást az érdi bringások

meghekkelikabudapestikivastazerdibringasok-meteoline-hu.jpg

Őrületes buli, hatalmas verseny és nagy segítség az érdi infrastruktúra fejlesztéséhez. És csak pár kattintás! 2017. június 1. és 30. között rendezik meg a budapesti közösségek és intézmények bringás kihívását a Budapest Cycling Challenge-et.

A verseny időtartama alatt a kerékpárral közlekedők csapatokban mérhetik össze magukat a megtett kilométerek alapján az ingyenesen letölthető Naviki mobilapplikációt használva- írta az erdlako.hu

Mindent megtudhatsz itt: https://molbubi.bkk.hu/bcc2017

Ezt az eseményt hekkeljük meg azzal, hogy érdi kerékpárosokként csatlakozunk az akcióhoz. A versenyben és a nyereményjátékban csak azok a kilométerek számítanak, melyeket Budapest közigazgatási területén tekerünk, ám a hőtérképre felkerülnek az érdi kilométerek is.

 

Címlapfotó:meteoline.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9912561063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása