Nem volt elég szoros a házi őrizet, kiment lopni az érdi férfi
2017. augusztus 08. írta: BoldogÉ

Nem volt elég szoros a házi őrizet, kiment lopni az érdi férfi

szerszam-police-hu.jpg

Az érdi férfi a bíróság döntése értelmében házi őrizetben volt, mégis lopni ment és különböző szerszámokat vitt el egy nyitva hagyott autóból.

Egy helyi férfi néhány nappal ezelőtt körülbelül 20 percre ment el otthonról, amikor a szomszédja azzal hívta fel, hogy a háza előtt parkoló, nyitva hagyott autójában egy ismeretlen férfi kutakodik. A férfi hazament és szomszédjával együtt az elkövető felkutatására indult. Amikor a bűncselekmény helyszínétől nem messze megtalálták a 24 éves elkövetőt, visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

lopas-erd-police-hu-01.jpg

J. Renátó ruházatát a rendőrök átvizsgálták és megtalálták benne az autóból ellopott ütvefúrót, más szerszámokat és egy bluetooth-készüléket.

A férfit előállították az Érdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Megállapították róla, hogy a bíróság egy előzőekben elkövetett bűncselekmény miatt elrendelte a házi őrizetét. Így a lopást azt megsértve követte el.

Vele szemben az Érdi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást. A rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2017. augusztus 6-án elrendelt.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9012727770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása